Blogszületésnapi bejegyzés

1 éves a Művészet & Önismeret Blogja!

Néhány napot késtem ugyan a bejegyzéssel, hiszen november 6-án töltöttük az egy évet, ám ez semmit nem von le az évforduló miatt érzett örömömből és büszkeségemből. Leginkább azért vagyok elégedett, mert az elmúlt egy évben folyamatosan bővült az olvasótábor, és több pozitív visszajelzést is kaptam Tőletek.

Köszönöm, hogy olvassátok a blogot!

A születésnap örömére több meglepetés is készül!

Először is az oldal néhány hónapon belül új helyre költözik, és ezzel együtt megjelenése és tartalma is felfrissül. A munkálatok lassan, de biztosan elkezdődtek. Remélem legkésőbb az új esztendőben már egy megújult honlapon böngészhettek majd.

Ezen kívül egy kézzel foghatóbb ajándékkal is készülök, de erről majd néhány nap múlva mesélek egy külön bejegyzésben. Türelem! 🙂

A harmadik meglepetésem egy lehetőség, amelynek további szervezéséhez a visszajelzésetekre van szükségem! Egy ideje foglalkoztat a gondolat, hogy a blog olvasói számára találkozót szervezzek. Itt lehetőség lenne a szakmai eszmecserére, kapcsolatépítésre és a személyesebb kérdések megvitatására. Helyszín szempontjából Budapest belvárosát tartanám megfelelőnek. Kérlek, amennyiben nyitottak vagytok a lehetőségre, úgy töltsétek ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot.  Az eredményekről a jövő hét elején visszajelzek mindenkinek!

 

Advertisements