Ingyenesen letölthető szakirodalmi forrás segítő szakembereknek

Gondolva gyakorló pszichológus, pszichiáter és egyéb, segítő szakmájú olvasóimra, szeretném ma bemutatni az online elérhető, színvonalas szakirodalmi könyvek egyik forrását, az IPI E-books-ot.

♥ ♥ ♥

Az IPI (International Psychotherapy Institute) egy olyan Washingtonban található intézet, ahol a világ minden tájáról érkezett hallgatókat oktatnak a pszichoterápia ugyancsak a világ minden tájáról érkezett kimagasló alakjai. Az ő kezdeményezésükre jött létre az IPI E-books, mely non-profit vállalkozásként nyújt lehetőséget magas színvonalú pszichoterápiával foglalkozó e-könyvek letöltésére.

A regisztráció néhány percet vesz igénybe, a választék pedig hétről-hétre folyamatosan bővül. Találunk itt pszichoterápiával, pszichoanalízissel, pszichiátriával és filozófiával kapcsolatos munkákat egyaránt. Külön menüben találhatunk kifejezetten gyermek-, család- illetve párterápiával foglalkozó műveket.

Kedvcsinálónak hoztam néhány e-könyvet, amiket én is mostanában olvastam. (Kattintás a képre, és megnyílik a könyv ismertető oldala.)

symbols_in_culture_art_and_myth_-_charles_a__sarnoff_md

playing_for_their_lives

the person

see what im sayingtrauma_and mastery in life and art

symbols_in_psychotherap

Kellemes böngészést! 🙂

 

Advertisements